de professional is zelf zijn beste adviseur
zelfkennis is de beste basis voor succes

© 2009-2019 Filosofisch Lab. Alle rechten voorbehouden.

Verhelder je denken,

focus je handelen


Je loopt rond met kleine of grote vragen die steeds weer de kop opsteken. Wil je een keuze maken? Twijfel je over een beslissing? Krijg je geen grip op wat je belangrijk vindt? Sta je soms te kijken van je eigen gedrag?


In een Filosofisch Lab® doorbreek je denkpatronen, krijg je scherp zicht op je eigen handelen en zie je zaken in perspectief. Zo vind je antwoorden op vragen en oplossingen voor problemen, concreet en specifiek.


Resultaat:

• het heft in eigen hand

  1. inzicht in wat je belangrijk vindt

  2. helderheid over wat je te doen staat

  3. een opgeruimd gevoel

De aanpak is vernieuwend, verrassend en effectief. Met speelse interventies die plezier en diepgang weten te combineren.


Maandelijks organiseren we Filosofische Labs®.

Kijk op de websites van Kiki en Mita voor meer informatie:

Mita Visser: Speerwerk.nl

Kiki Verbeek: Glashelderverhaal.nl

Historie


Het idee waaruit Filosofisch Lab® is geboren, ontstond op 15 november 2009, na een intensief socratisch gesprek van drie dagen. Fred Woerden, Mita Visser en Kiki Verbeek gingen op zoek naar een nieuwe vorm van filosofisch zelfonderzoek in groepsverband. We brainstormden, experimenteerden, evalueerden en schaafden bij. Op basis van klassieke en moderne filosofische vooronderstellingen werkten we een eigen methode uit die vaste vorm kreeg in het Filosofisch Lab®.

In de zomer van 2010 zijn we begonnen met wekelijkse openbare sessies. Inmiddels heeft de methode honderden mensen de weg van vraag naar antwoord gewezen.

Kort filmpje van het Filosofisch Lab